Nuffnang

Saturday, 26 November 2011

Walauweyy!!

Kembali Meronggeng
wahhaiii~ lama tak mengeblog yok.. Bukan ape, aku selama ni pun aku update di fon je bhai.. Internet dah takde kt rumah baru aku ni... Nak pasang unifi yg macam dulu, TM cakap ruma aku ni tak boleh masuk line lagi... duhh.. apola kuno nor...

Kenyataan
Kenyataan adalah berbeza dari apa yang korang fikirkan. You have no idea how complicated my feeling deep inside there. It will surprise you if the real truth I tell you. (pakai ayat berlapik pulak dah.. muehehe).. 

Masalah
Sape yang tak hadapi masalah kan? Tu semua akan mendewasakan kita. Selagi kita yakin segalanya dari Allah, maka kita akan teguh.. 

Aku ada masalah yang tak boleh nak ceritakan pada ko walau ko kawan baik aku sebab aku tanak la jadi troublesome. Bukanlah masalah sangat pun, kesulitan kecik je. Tapi kalau ko ada problem, nak mintak tolong aku, cakap je.. Aku jenis tak boleh tengok kawan2 susah.. Apa yang boleh tolong aku tolong lah dengan sebaiknya.. kalau pun aku tak boleh tolong, aku boleh tolong dengar dan fahami. sorry babe.




Dah Tak Cool
Dah tak cool? Sape? ahha.. aku lah yang tak cool dah tu.. Aku tau aku dah tak macam dulu-dulu tu.. Dah bertambah umur kan, mesti la berubah sikit.. macam la dah tua sangat.. haha.. Aku masih sama je. Still the same Hilmi. Kalau ko rasa aku dah tak berape cool, dan ko pun dah tak best nak kawan dgn aku, aku faham. Takpe.. Yang penting I never feel different about you. You always be my favourite friend. 


Kalau la korang tengok cerita hindustan TV3 petang tadi, macam tulah lebih kurang aku sekarang ni. Harap harap ko  tak tengok supaya ko tak paham ape benda lah yang aku mencarut ni ha... weeee ~ :D <--- gedik mintak penampor

Tak Payah Dinda-Kanda Sangat lah
Aku dok ulang-ulang baca post Terfaktab - Single Singlet bulan lepas.. Haha.. Betul lah tu kak. Sama la aku pun. Banyak masa lagi kan? watlek sudey. Yang penting aku happy je dengan apa yang aku ada sekarang. 

I belong to no one except for Al-Khaliq.... and my heart too.. belong to no one.  =)

Alhamdulillah
Syukur, segala apa yang aku perlukan, semuanya cukup. Allah murahkan rezeki, lapangkan hati. Asal telintas je dihati, banyak benda yang aku fikir tu Allah jadikan kenyataan. Aku berharap dengan apa yang Allah bagi ni tak buat aku kufur dan tak gheti bersyukur. Mintak simpang ah. 

Another long and hard semester of study awaits. Rock n' Roll oiyy!!

Tenkius
-hms-

Monday, 14 November 2011

Sunday, 13 November 2011

Sana

Andailah mereka tahu apa yang terkandung dihatiku, tahulah bahawa mereka tidak keseorangan kerana hati aku ini pecah berkeping dipanah kerisauan.. Aku menadah tngan pada Al-Qahar supaya Dia membantumu.. Pasti bantuan akan tiba.. Bersabar dan yakinlah.

 *********

I know I am not a pince charming but just to ensure my heart not being break over again..

Thanx
Mikà

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...